σχετικα με εμασ

Η DiMeli είναι μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση νομαδικής μελισσοκομίας, πρώτης γενιάς με έδρα την Αττική. Ιδρύθηκε το 2018 από τον Δημήτρη Μακρή, σε μια αναζήτηση ενός πιο φυσικού τρόπου διαβίωσης, μακριά από την ένταση της αστικής ζωής.

Ο παραγωγός

Προερχόμενος από τον κλάδο της πληροφορικής και ύστερα από μια πολύχρονη επαγγελματική σταδιοδρομία, συνειδητοποίησα ότι είχα χάσει την επαφή με την φύση. Γοητευμένος ανέκαθεν με τα έντομα και τα φυτά αποφάσισα να παρακολουθήσω σεμινάρια που διοργάνωνε το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών. Ήθελα να αποκτήσω μια σφαιρική αλλά και ταυτόχρονα εξειδικευμένη άποψη ώστε να προσεγγίσω καλύτερα την αλληλεπίδραση που έχουν τα έντομα με τα φυτά. Έτσι λοιπόν εμπλούτισα τις γνώσεις μου πάνω σε θέματα όπως η μελισσοκομία, τα αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά, τα φυσικά καλλυντικά και την βοτανοθεραπεία.

Τώρα πια ως μελισσοκόμος πρώτης γενιάς προσπερνώντας όλες τις δυσκολίες, ασκώ την νομαδική μελισσοκομία μεταφέροντας τις κυψέλες μου σε όλα τα μήκη και πλάτη της πλούσιας ελληνικής υπαίθρού, αναζητώντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ώστε οι μέλισσες να συλλέγουν πάντα αγνά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας.

«Στόχος μας η παραγωγή ποιοτικού μελιού από τη κυψέλη σε εμάς και στη συνέχεια στο σπίτι σας. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε ποιοτικό , γνήσιο ελληνικό βιολογικό μέλι υψηλής διατροφικής αξίας.»

Η παραγωγή και η συλλογή του μελιού, της γύρης και του βασιλικού πολτού γίνεται με βιολογικές μεθόδους, μακριά απο καλλιέργιες, σεβόμενοι τη φύση, τις μέλισσες και τον άνθρωπο.

Ακολουθήστε μας